fredag 25 mars 2011

Supernatural

"Supernatural berättar historien om Sam (Jared Padalecki) och Dean Winchester (Jensen Ackles), två bröder som kämpar mot varelser som vanliga människor inte tror finns. När bröderna var små förlorade de sin mamma i en mystisk brand. Efter den händelsen försökte deras pappa hitta anledningen till hennes död, medan han tränat sina söner i att kämpa mot ondskan. Sam åkte iväg för att studera juridik medan Dean stannade och hjäpte pappa med demonjakter. Det plötsliga försvinnandet av deras pappa återförenar bröderna som åker runt hela USA i en svart Chevrolet Impala av 1967 års modell och undersöker paranormala händelser och annat oförklarligt. Många av dessa händelser är baserade på folksagor, myter och Amerikanska legender men de stöter även på klassiska övernaturliga varelser som vampyrer, varulvar och spöken."

fr.vänster: Sam Winchester (Jared Padalecki) & Dean Winchester (Jensen Ackles)

Har nu sett 3 säsonger av Supernatural, samt beställt säsong 4 och 5. jag är helt fast! Shit sikken bra serie! Först när jag såg första avsnittet säsong 1, så tyckte jag att det var lite småläskigt, men jag fortsatte titta för huvudkaraktärerna Sam och Dean är super snygga och sköna! x'D. Kan faktiskt säga att det är den bästa serien någonsin :). T.om bättre än Vampire Diaries :O. ! Har blivit helt KÄR i bilen som är med i serien, Chevrolet Impala '67', shit alltså. Jag brukar ju inte fastna för bilar, eller är någon bilnörd, men den bilen vore det AWSOME att ha!

Lite bilder <3 :  

 Fett najsigt inne i bilen <3


Ni som inte har sett serien, så rekommenderar jag den en massa <3 Jag lovar, hjärtat kommer slå lite extra ;P. mig särskillt för Sam ;) <3

 

torsdag 24 mars 2011

Träning, bowling och flumm

Kroppen känns helt mördbultad, samt som om jag skulle kunna käka en hel ko. Typ haft cp träningsvärk i kroppen nu i två dagar, hoppas den bli bättre, så man kan simma i mon :3.
Igår så var man ute på pubrunda för att fira Stina. Först lite förfest hos Madde med Pauline och Sandra :D spelade ett jätte spexigt spel ^^'. Sedan så begav vi oss till Fox and Anchor, Roberts, Donken och B&B. Testade den jätte spexiga diskobowlingen, gick sådär för mej xD. typ en strike, men sedan 0 , 0 , 1 typ :P. Om inte Markus hade spelat det dära sista klotet så hade jag nog kommit sist :P. Rent tur att inte klotet rullade bakåt ist för fram. faktiskt nära att halka flera gånger, men nyktrade till då iaf :P. fattar inte hur folk som är fulla kan spela diskobowling, det är ju liksom svårt nog som det är, plus allt blinkande ljus x).
I mon ska man också vara chaffis åt Ems, och på lördag så ska jag och Ems ta en liten roadtrip till falkenberg, och på söndag ska man på kalas på tönnersjö golflkubb. full rulle med andra ord. :P Så kommer ju den dära pluggfrågan upp. kan inte skylla på att man inte har kurslitteraturen, för ja fick ekologi boken idag.. men heh det är ju vad man prioriterar ^^'.
TIPS! Supernatural (Awsome serie! <3) TIPS!

Btw så är läraren vi har i kursen Renewable energy jätte spexig.. not x'3. kursen ska vara på engelska för vi har utbytesstudenter som läser med oss.. men hm. man undrar ju hur läraren kan hålla en föreläsning som är på engelska? verry good englishh yässs x) typ sår i öronen av svengelskan. men men. I will survive ;) Samt, jag får serriösa ryck för att jag inte hittar några märken till min Ovve :(. snart dags ju för den jätte spexiga nollningen! (Aug) I can't wait :D <3