lördag 13 augusti 2011

and to know you is hard and we wonder

Oj här i bloggen har jag inte skrivit på länge :O. har faktiskt varken haft tid eller ork till det. Men då så sitter man ju här ensam en lördagskväll så får väl passa på o skriva några rader innan jag ska sova.

Vad har då hänt? Nja sådär lagom mkt. Rixfm, tallships races, fest hos många människor, Mamma & Pappa åkt till Skottland (de kommer hem imon), sleepover med bästa sambosarna m.m.

Pallar inte skriva värsta långa inlägget om det för har faktiskt inte lust te de. Ska ju hinna få lite sömn inför pluggning i mon. Ska nog åka te Ems o be henne förhöra mej så jag verkligen lär mig det. Så jag slipper göra omtenta igen.

Har precis sett Captain America the first avenger och den var en massa bra! <3 började se 2 filmer men avbröt båda för e så jekla trött. gick ju upp tidigt idag, för åkte till Falkenberg och gick på Skönevadsmarknad :D. köpte iofs inget men ändå :) skojj skojj! Så full rulle nu i veckan. På måndag omtenta, sedan kick off inför nollningen. På tisdag en massa sista panik plugg inför omtenta. På onsdag, omtenta och sedan möte inför nollningen. På torsdag så börjar nollningen och sedan pågår det i 10 dagar :P. O efter de 10 dagarna så börjar man skolan igen.. busy busy woman Och jag som skulle planera att börja träffa en viss person, men nehe så blir det inte. Frida har ingen tid över SORRY SORRY :3 Ajja kan människan vänta i 4 månader så kan människan vänta lite till :P jajja mjaoo mjaoo ska sleepa nu. / FRIDA <3