onsdag 12 oktober 2011

I'm forever keeping my angel close

Såååå vad ska man bubbla om idag då? Har precis gjort färdigt labbrapporten så känner mig liite duktig iaf :3 Har dock lite halvt gett upp hoppet om min utbildning. Det kommer väl sluta med att jag blir djurskötare. Men ska ge det en liten chans till. även om jag gett upp hoppet så fortsätter jag kämpa. Allt är typ cp svårt och jag fattar nada av föreläsningarna. Men tack och lov så finns SI övningarna! Där typ fattar jag liksom lite iaf. Jag kan ju räkna o så, men behöver oftast lite hjälp att börja. Tror knappast att man får den dära extra "hinten" på tentan, som jag behöver. Det gäller nog att plugga ihjäl sig nu, de 13 dagar som det är kvar till nästa tenta.

Meenn så har man ju ett liv också. Fast inte ett jätte stort liv. Men ett liv förutom kemin iaf. Ska på två halloweenfiranden samt kanske ett tredje på kåren med flickorna. Visst man ska kanske prioritera plugget men om jag gör det så kommer jag fan gå in i väggen och stanna där. Samt så har man varit förkyld, haft migrän, haft feber och ont i magen m.m. Så känns inte så extremt inspirerande att sätta sig och plugga när man helst vill lägga sig ner i sängen och lite halvt dö.

Hoppas hoppas verkligen att jag blir frisk snart så att jag kan börja träna igen! Måste verkligen gå ner i vikt :/ Mina knän börjar pajja allt mer och det är inte OK! Även ifall jag har gått ner en massa i vikt för jag förlorat muskler nu när jag varit sjuk, så vill jag ju bli av med fett och inte muskler ffs. Få bli hårdträning när man är frisk! Eller kanske variera träningen och typ simma? Det är ju inte så ansträngande för knäna.. Det är en fin gräns där att kunna hitta balansen och vad som är rätt för just sig själv.

Då har man också beställt ny kurslitteratur så nu känner jag mig tvungen att fortsätta plugga :P. de kostade typ skjortan av mig, men jag har kaaaanskee en snäll pappa som sponsrar lite. (920 kr kostar 2 st böcker >.<).



Snart så kommer dessutom den fjärde delen av "Eragon" ut, Arvtagaren :D <3 Hoppas hoppas hoppas att den är bra och ger bokserien ett värdigt slut. Nu blir det nog snart sova efter glo lite TV och spela lite Wordfeud ;). Börjar som tur är inte förrens kl 13.15 imon och har en snäll mamma som låter mig låna bilen. :) Efter skolan så ska man åka till Ems och gå ut med hennes kisekatter :D hon köpte flexikoppel till dem på Gekås så de har det hur roligt som hellst nu :D. Leah äällskkkarr att klättra i träd, och är säkert glad att slippa det dära korta koppel-motståndet.




/ FRIDA <3 ^__^