torsdag 16 februari 2012

This is not a drive by

Orkar inte skriva nått, så bloggen blir för det mesta en bild-blogg.


Längtar till VD börjar sändas igen <3


Published with Blogger-droid v2.0.4

måndag 6 februari 2012

The shine of which has caught my eye

Måndag idag då. Känns som Fredag, för är ledig imon, torsdag och på fredag :D Så jäkla gött! Fast, det blir väl o plugga projekt, för har 2 st samtidigt. Rätt gött iaf att inte ha tentor i dessa 2 kurser :P.

Mammas operation gick bra :D. Hon gjorde titthålsoperation. Det blev 7 st hål. De tog bort gallblåsan. Haha jag visste knappt hur en sådan operation gick till, innan mammas operation. tydligen så tar de ut allt som ska ut (gallstenar, gallblåsa m.m.) igenom naveln o__O. och hör här; Hon opererades stående!! wtf?! haha vad paff jag blev när hon sa det.tydligen så har det något att göra med att allt ska falla på rätt plats när de opererar, och därav så gjorde de operationen stående. Men mammas operation var lite krånglig så de fick därför göra 7 st titthål. Hennes operation gjordes i torsdags (2:e feb), och hon var hemma redan dagen efter. Vilken superkvinna! Dock så är hon nu ganska handikappad, för hon får typ inte göra något alls, under läketiden. Så jag får vara hennes lilla assistent :3. Inte för att jag klagar, för då får äntligen jag laga maten! Så blir det lite GI-inriktat, och inte bara spagetti och köttfärssås, om pappa fick bestämma.

Masade äntligen mig ut idag till stranden! WOHO! Liksom, fint väder, molnfritt, och kallt. Perfekt dag för fotografering av solnedgång! fast jag hade lite otur. det visade sig att det var några låga moln.. så fick inte med den dära karakteristiska "brytningen" när solen går ner :(. så heh, bättre lycka nästa gång. Höll dock på att frysa bort mina fingrar. Det blev 11 minusgrader när solen fick ner.

Några kort från idag: