söndag 24 april 2011

Påsk, bio och ångest

Nu blir det lite kort om några dagar ^^:
Igår så var det Påsk! riktigt spexig vecka det har varit faktiskt.. i torsdags efter skolan så åkte man till Gekås med André och Gustav :D. Hittade några små grejjer :3. Sedan så på kvällen så var vi hos André och flummade runt. Spelade något turtles spel (Y). Begav mej hemåt för att sova, för att sedan vakna och åka till Gabbe med André x). Vi tog en lång promenad med Gabbes sötis hund Roxy <3. Därefter så hade vi ett mini thé kalas på Gabbes altan.
På lördagen så cyklade jag till André, och Gabbe kom dit inte långt efter. gick ner till gullbranna stranden :D sketa mysigt! Sedan så spelade vi såklart lite Halo :3 ett måste ju.
Flummm kort från stranden ^^

ca kl 15 så cyklade jag hemåt för att sedan åka med André till Gustav's place i trönninge. Påsk firande med människorna, de gilla vi! Snackade en massa, och spelade en massa! samt spelade nått mysko spel som hette AtmosFear. Gick typ ut på att man skulle spela om sin själ, men alla förlorade xD. yäss, soft kväll :)
Idag så sov jag typ till halv ett xD med tanke på att jag inte kom hem förrens halv fyra i natt :P jag behöver min sömn x). men är ju ledig nästa vecka, så får passa på att vända tebaka dygnet då ;). Ikväll så ska jag på bio :D ska se Water for Elephants. Man får väl se hur det går ^^.
Nästa vecka är det omtenta vecka, och ska plugga inför en tenta som jag ska ha på Valborg -.- skit kul. menmen.. har tentaÅNGEST redan nu >.<. Får väl ta mig själv i kragen och plugga mest hela dagen ;) (nynnar på "gympa mer" låt från nollning) Men får väl vara lite optimistisk och tänka; ÄSH! det löser sig nog :)

måndag 18 april 2011

Fem st är fyra för mycket..

Har precis kommit från tandläkaren och fått sådan äcklig bananlack :< Men är jag konstig om jag tycker det är skönt när de tar bort tandsten? Gillar smärtan i tänderna x3
I helgen var jag på bröllop, Kusin fredrik och blazena gifte sig :D. Det var jätte skojj :). Heh. tar inte upp det här, för vet inte vem som läser :P. Men jag hade det JÄTTE trevligt och hoppas på att träffas igen <3
I mon så blir det piknick med tjejjerna efter skolan :) skojj skojj ! typ hela veckan är uppbokad, förutom halva fredagen än sålänge ^^' yäss, busy women..

torsdag 14 april 2011

tisdag 12 april 2011

30 days of blogging...

Då har folk varit spexiga och kommit på 30 days of blogging med olika grejjer varje dag.. men tänkte; hm vrf inte svara på alla frågor i ett enda inlägg? För jag skriver inte i bloggen så ofta, så jag kan vara inne i 30 dagar i sträck x)
Dag 1 – Vem ser jag i spegeln?
Jadu, i speglen ser jag en trött Frida som har enormt stora påsar under ögonen som är blåa x) så går det om man inte sover tillreckligt, eller inte är sminkad :P. om andré hade sett mig nu så hade han blivit rädd x'D.
Dag 2 – En vanlig vecka
Hm. en vanlig vecka... Det beror nog på, för alla veckor är olika, pga. skolan ^^'. men denna vecka: Måndag: klockan ringer 04.40, jag snoozar jätte länge. klockan blir 05.15, jag tvingar mig upp. Studiebesök på en massa förnyelsebara energi företag i halmstad. jätte spexigt, men jätte tråkigt.. men man såg rolig ut i hjälmarna iaf x) Tisdag: sovmorgon <3. sov till 06.50, snooza till 07.00, precis innan jag skulle gå upp så ringer tandläkaretanten och säger att tandhygienisten är sjuk, så de måste boka om min tid. jag blir överlycklig och sover en timme till x) går upp kl 08 och äter frukost, fixat allt och kör bilen till skolan. har lektion i ekologi till lunch, och sedan äter innan jag och Madde 2 åker och tränar, åker hem, gör ett Telegram till farmor, gör chokladbollar, äter, ska sen sova. Onsdag: sovmorgon ännu mera :D börjar inte förrens kl 13.15, med renewable energy, åker sedan med pappa hem, ska kanske till falkenberg och fira Blazena :) (kusins blivande fru). Torsdag: Ekologi lektion, och sedan kanske möte med nollningen. Fredag: någon spexig lektion. x) Lördag: BRÖLLOP : Fredrik och Blazena. Söndag: hmm sova? och plugga urgh : <
Dag 3 – Mina internetmåsten
1. Facebook. sorry har blivit beroende nu xD
2. Hotmail & skolmejl :P
3. Bloggar
Dag 4 – Mina starka och svaga sidor
Starka: Ambitiös, snäll, hm? har jag sagt snäll? fan va dålig jag är x3 om ni undrar mina starka sidor så får ni nog fråga mina kompisar ^^. men jag antar att jag är ansvarsfull, lite smart, omtänksam, bra utstrålning..?
Svaga: ENVIS, tankspridd, lite blyg, svårt att uttrycka mina känslor..
Dag 5 – Min musiksmak
Hm får nog säga ALLÄTARE. men just nu mest: Kelly Clarksson, Linkin park, rise against, bruno mars, lykke lii, a fine frenzy m.m.
Dag 6 – Här bor jag
Eldsberga /Halmstad. Det gula huset med 8 st bokar runt om som är 12 meter höga. (ja mkt löv på hösten), bor med mamma o pappa ^^
Dag 7 – Någon jag beundrar
Min farmor: Värsta krutgumman! Hon är mera borta än hemma. Om jag någonsin blir pensionär, så vill jag bli som hon :). Hon är snäll, omtänksam och bryr sig om ALLA. <3
Dag 8 – Låtar jag kan lyssna på om och om igen
Because of you- kelly clarkson, Almost lover - a fine frency, the messenger - linkin park
Dag 9 – Ett bra beslut jag har tagit
Att börja på Munkagård! Lätt!. Typ världens bästa beslut någonsin i mitt liv. utan det så tror jag nog att jag hade blivit annorlunda.. kanske inte gillat djur så mkt som jag gör.. eller aldrig jobbar på stadsbondgården, eller aldrig börjat på högskolan.
Dag 10 – Min stil
Måste nog säga att det är min egna stil. försöker klä mig själv i vad som JAG tkr är snyggt. inte vad alla andra tkr. men mest är det nog jeans och tröja, men kan spexa till det ibland  med en fin blus, eller klänning :)
Dag 11 – Det här brinner jag för
DJUR! Behöver jag säga mer? xD
Dag 12 – Mina vänner
Kom genast och tänka på tre personer, så jag tar upp dem (men även alla andra som jag inte nämner har också en plats i mitt hjärta)
André: Den bästaste muppen någonsin. Träffade dig på trönninge via Gisela. Kommer ihåg den dagen då Gisela kom till mig och sa att André hade frågat om hon ville bli ihop med henne, och hon undrade vad hon skulle svara. visste inte riktigt hur du var som person då, men jag tänkte att du var en sjysst kille, så jag sa till henne att hon får göra som hon själv tycker, om hon känner nått för andré så borde hon bli ihop med honom. Kommer också ihåg de första gångerna som man var själv med André och fick en uppfattning av honom. Världens bästa människa! får alltid en att skratta, lätt att umgås med och snacka med. tror vår relation växte särskilt under veckan tsm i eksjö med gabbe. Då kändes det som vi verkligen som vi lärde känna varandra. Trots att jag var en bitch när jag var trött xD. sedan efter eksjö så träffades vi några gånger, kommer ihåg då efter en filmkväll och vi stod utanför min ytterdörr och snackade i typ tre timmar x) tillslut så fick vi sluta för jag frös som en gris och kl var typ två/tre på natten :P Efter du flyttade till sthlm så trodde jag att vi skulle glida isär lite, men icke! messar typ varje dag, och pratar i telefon varannan :3. André, Du är den brodern som jag aldrig haft, den brodern som jag alltid velat ha, och den brodern som kommer finnas hos mig föralltid <3
Gabriella: Min älskade fru! lärde också känna dig i trönninge. kommer ihåg när vi gick i 6:an och du och mimo skulle spela in en film med djungel djur, och du fick låna mina glittriga pennor, du sa typ i filmen 1000ggr: OCH TACK TILL FRIDA FÖR HENNES SUPER DUPER FINA PENNOR! haha x'D. så bäst. du har alltid varit den dära personen som är lätt att umgås med, skrattat och gråtit ihop med. Du är den syster som saknas i min familj. Det kan gå någon månad innan vi ses ibland, men ändå så känns det som igår man sågs. jag blir alltid genast glad när jag är med dig <3. du är mitt knark :P. En daglig dos behövs. Saknar dig så otroligt mkt när man inte är med dig. Du är bäst snaala, dino, FRU <3
Gisela: Du är den personen som jag kännt längst. sedan man var 6 år kanske? Kommer ihåg alla barndomsminnen vi har haft, byggt sandkakor och jag lurade dig och sa att de var gratis när du sa att de var till salu xD, när vi lekte katt bakom den stora hörn soffan på förskolan (trots att fröknarna sa att vi inte fick), när du blev ledsen och började gråta hela tiden och jag försökte trösta dig, när vi smått bråkade men blev sams igen efter typ en dag, när vi började på trönninge och kom försent första dagen, när du blev ihop med andré och förde samman hela gänget. Gisela, du är grundaren, pusselbiten i vårt gäng. Även om du tkr på munka att jag var överbeskyddande och sådant, så har jag alltid kännt mig som den som ska hålla koll på dej, för jag vill ditt bästa, att du inte ska vara ledsen, torka dina tårar och försöka vara en bästa kompis. Men jag tror att på munka så föll allt lite ihop, vi kom isär och jag försökte så mkt att räcka till, och vara kompis med alla. Vi bodde inte ihop, och jag vet inte om det är något jag ångrar, kanske lite, för hade vi varit rumskompisar så hade vi kanske inte glidit isär? känner mig som ett litet svin.. men jag vet inte, tror också att det är bra att vara ifrån varandra lite. för den gången då jag bröt ihop i datasalen och fick typ panikångest och hulk grät, då hade glaset runnit över. jag orkade inte ta emot mer från alla, orkade inte bry mig, orkade inte ta ansvar. Jag hoppas att vi kan ses mer ofta än vad vi gör, du är en bra vän, och förtjänar det bästa <3. Jag hoppas att allt reder ut sig för dig i ditt liv, och att du ska veta att jag kommer finnas här för dig <3 (Nej jag stor grät inte alls nu när jag skrev detta.. )
Dag 13 – Något jag ångrar
Hm. tänker bara på det jag skrev nyss. så kanske, att jag inte delade rum med gisela på munka..
Dag 14 – Mitt senaste köp
En ljus brun tunika från Gina tricot
Dag 15 – En favorit från min garderob
mitt svarta spetslinne :D
Dag 16 – Min önskelista just nu
1. klara högskolan
2. få jobb
3. skaffa en bondgård, m kossor, och kanske en hund :3

mer materiellt:
1. systemkamera
2. ny säng x)
3. bil kanske?
Dag 17 – En bild på mig själv för tre år sedan
shit hm. smärtar att lägga upp xD, men vad långt hår jag hade!! O.o

Dag 18 – Vad jag åt idag
2 mackor, biffar med grönsaker, kyckling med grönsaker, någon chokladbulle :3
Dag 19 – Vad inspirerar mig?
mkt inspirerar mig. djur, natur, vänner , släkt.. utan detta så hade jag inte orkat fortsätta <3
Dag 20 – Innehållet i min väska
läskigt mkt saker.. skolböcker, pennskrin, plånbok, nycklar, tuggummi, medicin, snoddar, hårklämmor, m.m.m.m.m. palla inte skriva allt xD
Dag 21 – Det här upprör mig
Djurmisshandel
Dag 22 – Det här får mig att må bättre
Att umgås med kompisar och släkt, samt att jobba med djur.
Dag 23 – En låt som väcker minnen
Almost lover
Dag 24 – Min tro/livsåskådning
Vet inte vad jag ska tro. Tror nog lite på gud och änglar och andar. men tror även lite på karma, och återfödelse.
Dag 25 – Det här saknar jag
André, Gabbe. Samt att jobba fysiskt med djur. ko-lukten, samt häst doften och ljudet av när hästar mumsar på hö.
Dag 26 – Mina rädslor
att bli ensam kvar i livet. Jag dör hellre själv än att någon annan dör.
Dag 27 – Det här är jag beroende av
Lite upprepande va? lätt beroende kompisar, och djur!
Dag 28 – En bild på mig, tagen av någon annan
Men på mig igen? x) suck* Får väl bli en bild tagen av Emilia på midsommar förra året :P

Dag 29 – Vad är kärlek?
"Kärlek är en känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet. Kärleken kan vara riktad mot abstrakta ting som konst eller nationen, mot mer allmänna konkreta ting som naturen eller Kyrkan, eller till mer specifika konkreta objekt som ens hem, ens husdjur eller en nära medmänniska, inklusive den egna personen. Kärlek i dess olika varianter är ett ofta återkommande tema inom litteratur, film och sång." - wikipedia :3
nej men allvarligt. kärlek för mig betyder allt som jag inte kan leva utan.
Dag 30 – Min favoritplats på jorden
på min fasters gård i Faurås, Falkenberg, mitt andra hem. <3

Enjoy ;)
 

måndag 4 april 2011

Frida får snart spunk

Shit alltså, snacka om att jag är typ söndertrasad. Har försökt sova ordentligt nu i en vecka, men blir ju aldrig pigg. Vad e fel? Kronisk trött :( t.om. så att mamma i dag undrade hur fan jag ser ut under ögonen?
En massa i tankarna, vet inte hur jag ska sortera dem

Har hjälpt emsan att flytta, så har lite lätt träningsvärk i magen o i ryggen. ska gymma i mon, samt hjälpa ems att förbereda inför ommålningen. det kommer bli najs! ;)

Träffade Amanda i stan i dag och snackade :D hoppas vi kan hitta på nått mer snart :)

Vet inte mer vad för vettigt jag har att säga.. hm. fick iaf reda på idag att jag blev godkänd på Livscykelanalys tentan :D t.om. 10 poäng över G-gränsen :3 lite smått stolt faktiskt ^^'

Snart så har jag tittat igenom säsong 5 av Supernatural.. vad ska man göra med sitt liv då?
"Draw me from the pit of DESTRUCTION that I go not down to hell." - Castiel, fallen angel