söndag 22 maj 2011

Like today never happen..

Jadå sitter man här igen och undrar vart tiden har tagit vägen? sitter med plugget inför tentan i mon och vet verkligen att detta kommer gå käpprätt åt helvete.. men men.
Sedan så kommer det dära mobil problemet igen. alltså igår fick jag spunk på min mobil. Den har ju ffs ingen batteritid alls! Pratade med André i typ två timmar och *poff* där försvann batteriet. sedan så fick jag panik för vi avbröts av att min mobil dog, o så sprang jag runt o letade efter laddaren. när jag väl hittade den så tog det ca femtioelva försök innan jag lyckades få den o ladda -.- ska nog aldrig köpa en sony ericsson vik-mobil mera. de bara krånglar :< Så då ska man åka in antingen i mon eller på tisdag och välja ut en sådan fancy mobil som folk har. men jag tänker nog dissa Iphone 4 och ta en Samsung Galaxy S2 ist ^^' har typ kollat igenom hela internet och jämfört den, och se vilken som är bäst, och det verkar faktiskt som samsungen vinner.. ^__^.

Samsung Galaxy S2 <3




Så då får man väl tagga inför Ölandsresan med klassen på onsdag då vi ska titta på b.la. jätte spexiga fåglar, samt frivilligt gå upp kl fem på morgonen för att se dovhjort! det är ju ett måste verkligen ;) :P ska vara borta tills lördag och sedan på lördag så ska jag till mamma och pappas 50-års kalas i vinberg.. hm. lite ont om tid kanske?!.  Lite smått stressad med tanke på att vi kommer till halmstad ca kl 16-17 på lördag och festen börjar i vinberg kl 18.. hehu. så ska jag vara wonder women och hinna köra till eldsberga, dusha, byta om, fixa hår och smink, köra till gullbranna och hämta André och sedan till vinberg i falkenberg.. och detta ska jag hinna på ca 1 eller 1 1/2 timme.. yäss. wish me good luck?

Neh får fortsätta plugga gånger tusen nu och sedan avsluta med ett avsnitt av Supernatural ;) <3

tisdag 17 maj 2011

Salvation is near?

I måndags stod det i tidningen om en man som hade skadat sig i Laholmsdelen i HP.
Sänder mina tankar till farmors bror, Sven- Arne, och Lillemor, och alla närma släktingar. <3

För övrigt så har man cp mkt i skolan och känner bara all press på sig att man måste prestera. så händer detta och man är skit orolig över om han kommer klara sig eller inte.. :'( må änglarna vaka över dig!


söndag 15 maj 2011

Det är inte lätt när det är svårt

Tänkte vara duktig och skriva något vettigt i bloggen, men vartenda gång så blir det liksom *blank* kan ju svamla på lite tänkte jag..
Fredagen den 13:e vad är det för något? Gick helt säkert hela dagen.. men det verkar som om otursdagen är försenad för mig. I dag.. man bara VRF?. Trodde fan att min blindtarms appendix gick sönder. Nej men allvarligt, jag hade så ont i magen så jag bara ville lägga mig ner på golvet och dö. och jag har rätt HÖG smärtgräns ändå.. liksom när knäet gick ur led så bara: Hahahahaha *skrattar liggandes på mattan* Men nu alltså.. det var t.om. så att jag kved. nu typ har de mesta gått över, men har fortfarande efterskalv av smärta..
Sedan som om det inte var nog så fick man precis reda på att en släkting har slagit halvt ihjäl sig så de var tvungen att söva ner han och köra ner han till Lund. sänder mina tankar och hoppas på det bästa, att det inte är något allvarligt <3.



Så igår var det Eurovision, och klart så vann inte Sverige.. :( men Saade fixade en awsome 3:e plats!! jätte duktigt faktiskt! men lite synd där på 2:a platsen.. jävla Italien!! Var hos Madde med tjejerna och som vi skrek när Italien fick 12:an x'D
Just nu så sitter jag med projektarbetet med ekologin och försöker knåpa ihop en vettig inledning utan större framgång.. men men får väl se i mon var tjejerna säger..