måndag 31 januari 2011

Vampire diaries NOJA!

Längtar rumpan av mig till fredagen den 18 februari! då börjar Vampire diaries sändas igen på tv6 kl 20.00 :D Här kommer lite bilder från serien, så att ni blir bitna att se den ;)
 

 
Stefan, Elena & Damon
 
 

 










Sega måndagar

Jahopp då är det slut på ledigheten och tillbaka till verkligheten.. Har haft en helt awsome helg, som började i fredags med att vara en massa istan med Gisela, och flummade runt. Sedan blev det my på kvällen med fläskfilé, för att lägga sig itid för att vara pigg på lördagen.
Lördag förmiddag så begav jag mig till Skogstorp till Emilia :D. Först till stallet, där hon har sin häst, för att kolla på när Linda fotade Millan och Lucy :D Alla bilder blev kanon fina tycker jag! :)<3
Sedan efter lite middag så körde vi till gekås och var där ca två timmar. Lagom tycker jag :P. då hann jag inte bli irriterad på alla kärringar som inte kan kontrollera sina kundvagnar. Värst av allt är dem som bara stannar upp och skapar trafikstockningar överallt x(. Men men vi kom där levande ifrån, och väl hemma hos Millan så glodde vi på Eclipse (Twilight saga del 3) som millan köpte på Gekås :D. Ganska länge sedan jag såg den faktiskt, så den var kanon !:)


Söndagen bara försvann, och samma med idag, måndag. Kom på mig själv läsade i Vampire diaries bok nr 1 färdigt, och kunde inte låta bli att läsa ut nr 2 också x) Svårt att låta bli när Damon är så snygg!! :P ^^'
Nu laddar man inför morgondagen, redovisning i LivsCykelAnalys, och gymmna och sedan en föreläsning i Zoofysiologi :). KANON KUL fyra av fem toast :)

torsdag 20 januari 2011

OMFG GLÖMDE BOKEN

OMFG glömde skriva om den mest AWSOME bok som snart kommer ut, nr 6  i serien House of Night :D

Frestad av P.C. Cast och Kristin Cast



Verkar helt awsome om man frågar mig! <3

"
Välkommen till en vanlig vecka i den ovanliga vampyren Zoey Redbirds liv!
Zoeys värld är väldigt lik vår egen vardag: man går i skolan och man hänger med kompisar.
Men det är också en värld där vampyrer lever öppet och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden.
En värld med mycket magi, kärlek och död!

Vissa saker har rett upp sig, men kampen är allt annat än över. Den svarta ängeln Kalona och Neferet är inte besegrade. Kommer Zoey att kunna stå emot frestelsen när Kalona på alla sätt försöker locka henne till sig? Finns det en chans att han kan göra som Stark och välja den goda sidan istället?
Dessutom börjar det på allvar hända läskiga saker med Stevie Rae och hennes röda vampyrer nere i tunnlarna. Stevie Raes hemliga vänner har egna planer för framtiden. Tyvärr vill de inte att hon ska vara en del av den framtiden.
Och Zoeys ständiga killproblem? Tja, en gör slut och en ... försvinner.
Det här är del 6 i House of Night-serien. Liksom i de tidigare delarna är tempot högt och dramatiken stor. Det gäller verkligen för Zoey att ha en snabb hjärna, att hon vågar lita på sin magkänsla när förnuftet inte räcker och att hon har många, goda vänner som hjälper till.
De tidigare böckerna i serien heter Vampyrens märke, Sveket, Utvald, Svart ängel och Jagad.

"Vältajmade thrillers i nutida internatmiljö, med rafflande intriger och starka, självständiga kvinnliga huvudpersoner." Östgöta Correspondenten om "Vampyrens märke" och "Sveket"
"
Illa att man bara måste vänta tills den 28 januari på att den ska komma ut.. : (

Träningsvärk och livscykelanalyser

Idag så har jag gympat bort rumpan. och vad gör jag när jag kommer hem? JO jag sitter framför datan och domnar bort rumpan.. suck >.<
Vi hade en ny kurs som börja i dag, LCA, Livscykelanalys, så fick vi såklart en hemuppgift som jag nu suttit i en timme o skrivit, handlar om Svensk Kyckling faktiskt :D
I tisdags så hämtade vi overallerna till nollningen av de nya ettorna som ska börja nästa höst, I CAN'T WAIT! :D Så jekla kul det kommer bli!! :'D Vi ska ha invigning av dem nästa vecka på onsdag tydligen, inte måndag som de sa först :S.

[ Bara för att icanhascheezeburger är bäst :) ]

Men i mon blir det mer LCA och sedan slutar vi kl 12, o då ska ja träna med madde * 2 och emilie :3. Madde 1 och Madde 2 som pappa säger, Nilsson och Hammar :). Man får ju se till nu att man orkar bära alla tunga skolböcker som man kommer få. ISH längtar inte tills Biologi boken kommer nerdimpande.. eller inte nerdimpande, det är ett för lätt ord. Helt jävla fuccking ner cement atombombade... Tur att jag ska hämta den på Möllers, annars hade väl brevlådan gått sönder av alla vikt. Det väger typ ett ton och är på 1393 sidor o.O man måste nog köpa en ryggsäck, annars får man väl ryggproblem..

måndag 17 januari 2011

Nytt läsår!

I mon så börjar ny kurs, Zoologisk fysiologi.. ska faktiskt bli gött med en djurkurs :D bara synd att det krånglar så mycket med att få kurslitteratur boken :( helt slutsåld överallt. Var och flummade lite istan idag och försökte hitta den, men de hade den inte :/.
Köpte iaf nya ansiktsgrejjsimojs.. folk har rekommenderat dem, så vi får se hur bra de är :) Formula 10.0.6, ja köpte ONE smooth operator, ... Shine Free, och No time mudmask :D kanon kul, fyra av fem toast ^^'

tisdag 11 januari 2011

Kallsup och tentaångest?

Dagen började med att Tina, Emilie och jag begav oss till Sannarpshallen för att motionssimma :D. simmade i typ en timme och satt sedan i bubbelpoolen :3 asa gött med mat efter på arenan :)



Nästan faktiskt så att man börjar få lite tentaångest inför kemitentan i mon.. men liksom, 100 poäng är max, och man ska ha 50 % för att ha godkänt. Man kan väl inte få 50 poäng fel? Men men, jag kan ju lyckas med allt x)
Ska försöka låta bli att läsa den "vanliga" boken, utan plugga kemi nu så att röven lossnar.
Men efter tentan imon så blir det gymmet med Emsan :D något att se framemot iaf..

måndag 10 januari 2011

Var det någon som sa ost?

Sikken jäkla dag idag!
Börja med att man bara fick X antal timmars sömn, sedan upp och hoppa för att åka in till Högskolan för att ha "frågestund" i kemin. Nej, jag hade inga frågor.. men det är svårt att komma ihåg allt. Den fråga jag hade velat ställa är: Kan vi hoppa över tentan på onsdag?

Så.. när man väl hade gymmat färdigt och kommit hem så blev det en snabb lunch, följt av ännu mera plugg.
Varför fanken ska man veta hur en 2-etyl,4,5-diklor,1-hexen ser ut???! låter inte särskillt logiskt i min öron..
Nu efter fem timmars pluggande så blir det varma mackor med OST och köttfärs. MMMUMMS :3
Ikväll blir det nog lyssna på musik och försöka glömma bort världen för en sekund. (Y)

söndag 9 januari 2011

Ostron och banan!

Hade en jätte rolig kväll igår hos André :D tack!.
Bästa var nog ändå när vi beställde pizza x'D. Gabbe skulle beställa en specialare och han från pizzerian ba: Ok ingen annanas, med mildsås, och BANAN OCH OSTRON? x3. bästa ;)
Vi kollade äntligen på Scott Pilgrim VS the world. BÄSTA! HAHAHA "He punshed the highlights our of her hair." :3

Sedan senare på natten när jag hade kört Gabbe hem så satt vi kvar i bilen och snackade lite, och då kom hennes granne ut och: DÖDA OSS INTE!! x3. Då hade deras ytterdörr precis blåst upp, och tyckte att det såg skummt ut att en bil som stod stilla, som precis hade stängt av ljuset x). NAJS

Men nu blir det nog en massa pluggande till Kemi tentan som jag ska ha på onsdag. :< fy vad tråkigt!

lördag 8 januari 2011

Burn baby burn!

Har varit och tränat på Actic med Emsan :3 Äntligen fick jag med henne! :D

Håller på att baka kladdkaka (hoppas den blir god!!) Ska till André ikväll, så tänkte bjuda :3 Hoppas den är ätbar xD skulle smeta ut den i formen, men den blev en enda stor kladd boll xD Men men.. det luktar gott iaf (Y)

fredag 7 januari 2011

OMFG

Får nervsammanbrott snart! orkar inte vänta längre... :

ANDENS KRAFT VAMPIRE ACADEMY BOK NR 5 KOMMER UT DEN 7 MARS!! :D :D :D :D
Intriger, kärlek och död bland vampyrer på high school!
 



"Det är stor skillnad mellan ett hotbrev och ett kärleksbrev, även om den som skriver hotbrevet faktiskt påstår att han älskar dig."
Rose Hathaway har återvänt från Ryssland till S:t Vladimirs skola och sin bästa vän Lissa. Sista terminen på high school går äntligen mot sitt slut. De längtar efter att deras nya, förhoppningsvis lite friare, liv utanför skolans järngrindar ska börja.
Men Rose kan inte glömma att Dimitri fortfarande lever och väntar på henne någonstans där ute. Hon misslyckades med att döda honom när hon hade chansen. Och nu är hennes värsta mardrömmar på väg att bli verklighet. Om hon inte självmant förenar sig med honom kommer han att jaga henne tills hon faller i hans strigoi-grepp. För evigt. Men det finns ett litet hopp om att allt inte är kört; Rose har nämligen en plan. En helt, helt galen och livsfarlig plan!
Det här är del 5 i Vampire Academy-serien. De tidigare delarna är "Törst", "Fruset blod", "Skuggkysst" och "Löftet". Del 6 avslutar serien och utkommer hösten 2011.

OMG OMG OMG! Längtar FSF ( Fort Som Fisken ) ;D

Ny färsk-bakad bloggare..

Då har man väl fallit för grupptrycket. Jag erkänner jag är svag. Alla andra i hela världen skaffar en blogg, så då får jag väl testa och se vad det är för speciellt med det.

Tänkte beskriva min dag lite i helhet samt svamla lite.
Dagen började med att man fick asa sig upp ur sängen, för att man vaknade som vanligt av ett jätte skarpt ljussken. Nej jag har inte kommit till himlen, utan det är till min stora besvikelse mitt akvarium som tändes. Man fick väl i sig lite frukost till slut, efter man gett de hånga fiskarna lite flingfoder.. glupska jäklar.


Jag tänkte att jag skulle göra lite vettigt idag, typ plugga kemi, men jag fastnade för en ny bok isället. Den heter "Den utvalda" skriven av P.C. Cast. Rekommenderar den definitivt! Verkar jätte bra än sålänge. Ska inte avslöja vad den handlar om, för då förstör man mystiken ;).
Fick tvättat idag med, samt ätit någon tacos grejjsimojjs. Jätte gott faktiskt!
Får väl se hur det framtida bloggandet kommer gå, men ska göra mitt bästa o ge det ett försök :3