måndag 12 december 2011

Close my eyes, feel you here forever

Blir lite snabb-bloggande nu. har verkligen inte haft tid till något. Ganska mkt i skolan, samt mkt privat .. Kämpar fortfarande med skolan och har helt enkelt accepterat att kemi inte är min grej. Visst Biokemi, som vi läser nu är rätt intressant, men fattar inte mkt av föreläsningarna. Får väl kämpa och inte ge upp. Har ju gått halva utbildningen och det känns lite dumt att hoppa av nu liksom.

Så... tredje advent igår. Julen står snart framför dörren. Jag kan ju säga att jag ser inte fram emot all snö, kyla samt halka.. Inte kul alls och trilla på ändan varje vinter..
Ska på julfest den 21 :D ska träffa "det gamla trönninge gänget". Ser verkligen fram emot det :).

Samt längtar jag rumpan av mig tills André kommer tills Halmstad!! Gabbe, André & jag. Kan inte bli bättre kombo!! Haha möjligtvis +halo +cola +pringles ;) <3<3<3

Ska sova nu så får bli fler och längre blogginlägg senare ;)

/FRIDA <3

onsdag 9 november 2011

Show me your teeth

I dagens Hallandsposten så stod det äntligen något vettigt! I första delen på sista sidan så stod det om hundar.

"Riskanalys - Varför kan hundar bli farliga?
1. Hundägandet: Vilket syfte har man med sin hund? Ansvarskännande. Kunskap. Engagemang.
2. Hundens liv och erfarenheter: Tillit/rädsla för människor. Utsatt för hårdhänt uppfostran, våld och skrämmande händelser. Ensamhet. Sjukdom och/eller smärta.
3. Genetiska karaktärer hos hunden: Storlek, vikt, muskelmassa, käkens konstruktion. Rasspecifika egenskaper. Inavelseffekter. Kön (hanhundar är oftare aggressiva än tikar).
4. Zonförsvarsberedskap: Som till exempel vakt av matskålen eller valpar. Påverkan av hormoner. Tidigare bemötande i hundens zoner.
5. Människans beteende: Hundvana. Inställning till hunden. Förutsägbart eller impulsivt beteende. Hur kontakt tas. Lekar."

En bild för att förtydliga. Människans beteende skiljer sig mot hundens. En sådan enkel sak som att le kan uppfattas som ett hot mot en hund. (Ps! Tog bara några bilder på Google, så att inga Twilight fans m.m. tar illa upp. :P)

Håller med Hallandsposten på alla punkter förutom det där med rasspecifika egenskaper. Beror på vad de syftar på. Men jag anser att man ska se till hunden som individ och inte ras. Visst det finns vissa raser som har vissa beteende mer naturligt, te.x. att kampa. Men jag anser att det är Människan som förstärker vissa beteenden.

/ FRIDA <3

onsdag 2 november 2011

Never mind I'll find someone like you

Då var de onsdag idag. shit var tiden går fort! det är ju ffs snart jul! Oj vill inte ens tänka på det. Längtar jätte mkt, men börjar få ångest av o tänka på alla julklappar som jag ska köpa. Sedan kommer ju den dära ständiga frågan, Vilka ska man byta med? Ska man byta med sina old friends? vill de ens byta? samt kommer min plånbok klara det? vet iaf att jag prioriterar familjen, min farmor och andré och gabbe. De är ju mitt allt <3. Men man längtar ju till allt julmys <3 glögg och pepparkakor och julclementiner <3. bara synd att man måste plugga rumpan av sig i jul :(. Vet inte om jag klarat del 2 på kemitentan, så det finns en risk att jag måste göra tre omtentor och en ordinarie i januari. Hm hur mkt kan man klara av? Sedan som djurvän så måste jag ta upp den ständiga frågan om djurägare. Jag tror att det är en stor skillnad på kärlek, vad människor anser samt vad djur anser. har läst mkt om hundar som avlivats, och därför måste jag babbla lite om detta... Om folk inte klarar av att ha djur, vrf skaffar de dem då?? Människor som skaffar hundar som sedan blir "aggressiva" så att hunden måste avlivas. Vrf måste folk skaffa sig en hund som de inte kan kontrollera, eller lära rätt? Många tror att det är hundens fel. typ, "Ja hunden blev knäpp och bet." Men kan de inte tänka utanför sin lilla box gjord av kartong och fundera över vrf hunden bet? Man vet ju inte hur just den hunden blivit uppfostrad . Har den inte fått mkt motion? Var hunden en hund som behöver mkt stimulans, men det var brist på det? Sedan så finns det ju dem som gör tvärt om. De är nästan nästan värre. De som ger KÄRLEK mest ist för att vara en välbalanserad flockledare. För att en hund ska vara välbalanserad måste man ge hunden som "Mannen som talar med hundar" Cesar Millan säger, "Motion, disciplin och kärlek" Samt det ska alltid vara i den ordningen. kärlek ska komma sist. Visst jag förstår hundägare som har svårt att ge hunden det den behöver, men tänk på att det är för hundens bästa. hunden behöver en flockledare som säger åt den vad den ska göra.


Det är så det fungerar i det vilda. Om man ger hunden motion och disciplin på rätt sätt så är detta kärlek för hunden.

Tänkte dessutom börja babbla om de s.k "kamphundar" som folk kallar dem. Hatar det uttrycket. Men ska sova, så det får bli nån annan gång :)

KRAM <3

onsdag 12 oktober 2011

I'm forever keeping my angel close

Såååå vad ska man bubbla om idag då? Har precis gjort färdigt labbrapporten så känner mig liite duktig iaf :3 Har dock lite halvt gett upp hoppet om min utbildning. Det kommer väl sluta med att jag blir djurskötare. Men ska ge det en liten chans till. även om jag gett upp hoppet så fortsätter jag kämpa. Allt är typ cp svårt och jag fattar nada av föreläsningarna. Men tack och lov så finns SI övningarna! Där typ fattar jag liksom lite iaf. Jag kan ju räkna o så, men behöver oftast lite hjälp att börja. Tror knappast att man får den dära extra "hinten" på tentan, som jag behöver. Det gäller nog att plugga ihjäl sig nu, de 13 dagar som det är kvar till nästa tenta.

Meenn så har man ju ett liv också. Fast inte ett jätte stort liv. Men ett liv förutom kemin iaf. Ska på två halloweenfiranden samt kanske ett tredje på kåren med flickorna. Visst man ska kanske prioritera plugget men om jag gör det så kommer jag fan gå in i väggen och stanna där. Samt så har man varit förkyld, haft migrän, haft feber och ont i magen m.m. Så känns inte så extremt inspirerande att sätta sig och plugga när man helst vill lägga sig ner i sängen och lite halvt dö.

Hoppas hoppas verkligen att jag blir frisk snart så att jag kan börja träna igen! Måste verkligen gå ner i vikt :/ Mina knän börjar pajja allt mer och det är inte OK! Även ifall jag har gått ner en massa i vikt för jag förlorat muskler nu när jag varit sjuk, så vill jag ju bli av med fett och inte muskler ffs. Få bli hårdträning när man är frisk! Eller kanske variera träningen och typ simma? Det är ju inte så ansträngande för knäna.. Det är en fin gräns där att kunna hitta balansen och vad som är rätt för just sig själv.

Då har man också beställt ny kurslitteratur så nu känner jag mig tvungen att fortsätta plugga :P. de kostade typ skjortan av mig, men jag har kaaaanskee en snäll pappa som sponsrar lite. (920 kr kostar 2 st böcker >.<).



Snart så kommer dessutom den fjärde delen av "Eragon" ut, Arvtagaren :D <3 Hoppas hoppas hoppas att den är bra och ger bokserien ett värdigt slut. Nu blir det nog snart sova efter glo lite TV och spela lite Wordfeud ;). Börjar som tur är inte förrens kl 13.15 imon och har en snäll mamma som låter mig låna bilen. :) Efter skolan så ska man åka till Ems och gå ut med hennes kisekatter :D hon köpte flexikoppel till dem på Gekås så de har det hur roligt som hellst nu :D. Leah äällskkkarr att klättra i träd, och är säkert glad att slippa det dära korta koppel-motståndet.




/ FRIDA <3 ^__^

tisdag 27 september 2011

Went away cause I didn't want to face the truth

Så då var tentan för kemin gjord! Dock så tror jag att det inte gick så jätte bra.. Men men vi får väl se om ja blev godkänd. Hoppas de iaf! Får skylla mig själv om jag inte klarar den för jag har inte gett 110% av min tid till pluggandet. Men det är svårt. med tanke på allt annat som man tänker på o så. Igår blev ja lite ledsen för fick reda på att morfar hamnat på sjukhuset igen. Denna gången var det något fel på hans rygg. Sedan är ju det dära med mamma igen. Det är bestämt nu att hon ska opereras. Men det är ju något positivt. För då slipper hon ha ont. Det var gallsten som hon hade så de ska operera bort gallan. Man får ju hoppas att det inte blir några komplikationer.

En sak som jag har lärt mig är att man ska inte sluta kämpa. Man får inte ge upp när det blir svårt utan man får ta det stegvis och lösa problemen. Lite i taget för att inte bli så överväldigad av allt. Visst drömmarna kan vara svåra att se. Just nu så ser jag inte mina alls. Men det gäller att se framåt och fortsätta kämpa. De finns dagar då jag bara känner för att ge upp och aldrig vakna på morgonen. Men då ser jag en liten fraktion av målet som jag målat upp, som jag hoppas innerligt att nå. Jag försöker att hitta känslan som kallas glädje och jag är på god väg att hitta den. Det gäller bara att våga och inte ge upp.

"As you get older it is harder to have heroes, but it is sort of necessary."
Ernest Hemingway

tisdag 13 september 2011

The scars of your love they leave me breathless

Tänkte först börja med att konstatera att det var länge sedan jag bloggade. tänkte t.om skriva OJ OJ. men sedan så tittade jag på mina senaste inlägg och insåg att det har jag skrivit i alla senaste.. OOOHH PINSAMT. men men, ska försöka låta bli att vara upprepande.

Så! Vad har då hänt i lilla Fridas liv. Efter en underbart rolig nollning så insåg man att man var glad att man var en tvåa. dock är det ju roligt att nollas, men ännu roligare att nolla nya :). De fick göra en massa roligt, b.la bada lite i Nissan, bygga lådbil, byggbowling, få en massa straff m.m. Vill säga till de som tkr att nollningen är bara dummheter.. NI HAR FEL! Det är så mkt mera än så. Sammanhållning, få¨nya vänner, lära känna området och gå på en massa roliga nollepubbar. kul kul!

Då har man börjat skolan igen och nu det andra året så läser vi Allmän kemi. Låt oss säga att detta kommer nog vara den kursen som får mig att hoppa av skolan. Shit vad svårt det är! Och det är liksom inte bara en tenta vi ska göra, utan två! för denna kurs fick de för sig ska vara 15 poäng ist för 7,5.. hm illa. Så då läser man halvt ihjäl sig och är sönder stressad hela tiden. Hinner knappt äta något för typ de enda man gör när man kommer hem är att plugga kemi. Måste verkligen klara denna kursen känner jag.. med tanke på att jag redan har en omtenta dragandes efter mig. Mark & Vatten.. behöver jag säga nått mer? Shit är så jävla less på allt och typ skämtar att jag ska ta livet av mig. Typ shotgun i huvudet efter vart enda föreläsning. Man fattar fan typ inget. Suck på det.

Jaha sedan som om inte skolproblemen är nog så typ skiter allt annat sig. Inget blir som jag vill och jag är fan för feg o ta tag i allt. Vet inte vad JAG vill och vad jag känner. Inte liksom så kul att bli besviken, sårad och depp igen.

Sedan så var det dära med magont. Mitt börjar typ avta med nu börjar knäna spöka igen. har insett att oavsett hur mkt jag kämpar med skolan så måste jag se till att gå ner mera i vikt för att slippa belastningen i knäna. Min ex-sjukgymnast sa typ till mig; "Du är för fet, och måste gå ner i vikt annars kommer dina knän gå sönder." Alltid kul o höra med tanke på att man har haft viktkomplex nästan hela sitt liv. Av skolsköterskan fick man höra; "Ojjj nämmen väger du så mkt? Oj då har väl fettet fördelat sig jämt.." kul.. not. Vågar inte ens nämna hur mkt jag väger för alla skulle bara: WOOOT?. Men kan iaf säga att jag har typ gått ner ca 7 kg i fett och dessvärre gått upp desamma i muskler x). fan också vet inte hur jag ska göra för att få den rätta balansen, för tydligen så är jag för fet o behöver gå ner i vikt för mina knän skull.

Såklart så hoppade jag bort från ämnet... magont. Jah, de jag ville säga är att jag är världs bäst på att fejka allt och låtsas som allt är bra. men kan inte det nu längre. Min mamma har med klagat på att hon har magont, så hon åkte in till läkaren och det visade sig att hon hade skyy högt blodtryck. så nu får hon knapra blodtryckssänkande medicin resten av sitt liv. så visste det inte direkt vad det var för fel med magen.. hon har ju opererat bort blindtarmen på henne när hon var ung (förlåt mamma jag menar yngre). Så hon väntar på att de ska röntga henne och kolla om det är något fel på gallan. Är livrädd att det är något allvarligt fel. Trotts våra småbråk hela tiden och sådant så älskar jag dig, och skulle inte klara av om något hände dig. <3 *byter ämne innan jag blir för sentimental* Så var det Emsans katter! Leah och Optimus <3! De är heeeeelt underbara och nu börjar vi gå ut med dem i sele. det går riktigt bra faktiskt :) Trotts att Optimus är monsterkatt när det gäller mat så kan man inte låta bli att tycka om de små liven <3. Så nu var det nog färdig svamlat för detta inlägg. Längtar rumpan av mig till helgen, för då förhoppningsvis så ska jag träffa mina bästaste sambos, Gabbe & André <3 Avslutar inlägget med 3 bilder. 2 st från fest hos Gito och en från minnen i Eksjö <3







/ FRIDA <3

lördag 13 augusti 2011

and to know you is hard and we wonder

Oj här i bloggen har jag inte skrivit på länge :O. har faktiskt varken haft tid eller ork till det. Men då så sitter man ju här ensam en lördagskväll så får väl passa på o skriva några rader innan jag ska sova.

Vad har då hänt? Nja sådär lagom mkt. Rixfm, tallships races, fest hos många människor, Mamma & Pappa åkt till Skottland (de kommer hem imon), sleepover med bästa sambosarna m.m.

Pallar inte skriva värsta långa inlägget om det för har faktiskt inte lust te de. Ska ju hinna få lite sömn inför pluggning i mon. Ska nog åka te Ems o be henne förhöra mej så jag verkligen lär mig det. Så jag slipper göra omtenta igen.

Har precis sett Captain America the first avenger och den var en massa bra! <3 började se 2 filmer men avbröt båda för e så jekla trött. gick ju upp tidigt idag, för åkte till Falkenberg och gick på Skönevadsmarknad :D. köpte iofs inget men ändå :) skojj skojj! Så full rulle nu i veckan. På måndag omtenta, sedan kick off inför nollningen. På tisdag en massa sista panik plugg inför omtenta. På onsdag, omtenta och sedan möte inför nollningen. På torsdag så börjar nollningen och sedan pågår det i 10 dagar :P. O efter de 10 dagarna så börjar man skolan igen.. busy busy woman Och jag som skulle planera att börja träffa en viss person, men nehe så blir det inte. Frida har ingen tid över SORRY SORRY :3 Ajja kan människan vänta i 4 månader så kan människan vänta lite till :P jajja mjaoo mjaoo ska sleepa nu. / FRIDA <3

söndag 10 juli 2011

Bring me to life

Jaha då ligger man här i sängen och försöker sova.. tankarna snurrar lite och jag vet inte hur jag ska lösa detta.. typ tänkte först läsa lite ur en awesome bok.. men kom ju på att jag kan ju ffs skriva i min blogg via mobilen! Har precis sett på film, Daredevil. jätte bra film! blev Såklart lika lipig som vanligt när Elektras pappa dör. (VARNING SPOILER) men men.. sedan tog jag en lååååång dusch och blev sen lite depp så ja behövde skriva av.mig.. en sak har jag inte kunnat få ut ur mitt huvud.. har varit sjuk rätt mkt på det sistonde så jag börjar oroa mig att det är något allvarligt. Mamma tycker att jag borde åka in till läkaren nästa gång jag blir dålig, så får väl se då. Jag vill bara inte att de ska ta ett blodprov.. Alltså det är inte själva blodprovet eller nålstickandet jag är rädd för,utan det är snarare provsvaren jag fasar över. Men visst, har man en allvarlig sjukdom så vill man veta det.. Eller? Jag måste sluta stressa upp mig en massa. det är säkert inget alls fel med mig. Hoppas jag iaf. Har dock ytterligare dilemma.. vet inte vad jag ska göra åt det. eller om jag ens pallar göra något. haha ja tkr synd om de som läser detta, ni fattar nog nada av det jag svamlar om. Men tyvär kan jag inte skriva det rätt ut, utan måste tyvär vara lite som en politiker och gå runt svaret.. Måste tömma min hjärna och mitt hjärta lite så att jag klarar av att leva med allt. Visst det är ingen som säger att livet är lätt att leva, men måste väl göra det bästa av det man har? Nej får väl sova nu för ska upp tidigt imon och gymma. samt så gnäller mobilen att den har svagt batteri.

lördag 2 juli 2011

You and me could write a bad romance

Så då sitter man där igen.. ensam en lördagskväll.. trodde först att jag skulle klättra på väggarna eller bli depp, men faktiskt inte! Rätt skönt att vara ensam nu faktiskt. Har ätit en massa gott och tagit mig tid till MIG. Tagit ett lååångt bad, haft ansiktsmask, målat naglarna, gjort peeling på all hud, druckit massa gott vin och nu myser framför datan och tv:n. SKETA GÖTT! :D

Så för övrigt har nästan träningsvärken släppt efter gymmet i förrgår :P. Imon blir de väl en söndagsmiddag och sedan nästa vecka får vi se :P.

Har sådan lust att träffa massa människor!! Så om folket inte har något att göra nästa vecka, hör av er! :D

Det fick bli ett kortare inlägg nu för ja ska fortsätta tv tittandet.. det får bli en rolig film som heter Role models! xD...

måndag 27 juni 2011

And at last I see the light

Så då var midsommar över :(. Jätte synd! För jag har haft det SKETA ROLIGT! :D Var hos Emilia och firade.. vi spelade kubb, åt en massa god mat, pratade en massa, spelade roliga spel och hade det helt enkelt jätte kul! :D. Sedan dagen efter så åt vi frukost på stranden :D jätte mysigt! Tack Emilia och alla människor som var med :) <3



För övrigt så kan jag faktiskt säga att jag mår bra :). länge sedan jag var såhär glad faktiskt! har kanske lite att göra med att jag var med syrran o kollade på kattungar :3. Emilie ska adoptera 2 st helt UNDERBARA kattungar!! *överlycklig* så nästa vecka bär det kanske av till gekås för att köpa lite kattgrejjer :3


Imon ska jag träffa den bästaste Anne lii och spela minigolf :D. så fyller mamma år så ska köra inom blommaffären och köpa en gigantisk bukett blommor från mig o emilie :). Samt får man väl inhandla lite nya akvarieväxter ^^

Neh ska sova nu efter att ha glott på några Supernatural avsnitt :3 <3


Jaha.. precis efter jag skrivit att jag mår bra och allt, så kommer en viss person in och total skäller ut mig.. tack för att du förstörde mitt goda humör! verkligen jätte kul... nu ska ja cry myself to sleep. natti <3

söndag 19 juni 2011

Keep on dancing till the world ends

I fredags så var det ett episkt säsongsavsnitt av Vampire diaries! :D <3 Ni som inte såg det, SE DET!
Vampire diaries <3
Jaha igår då så var man på baluns :) Jonas, min kusin Annas man, firade vi att han fyllt 40 :) Jätte spexig fest i deras enormous garage! Hade det skojjigt värre! :D
Så idag då som vanligt en tråkig söndag, så tvättar man för fullt och håller tummarna att det inte börjar regna. man får väl försöka hinna med att kapa av håret lite hos Gulbrannafrissan. hoppas hon inte klipper de för kort :/ vill ju låta det växa, men måste dock klippa det för de ser ut som ett skatbo :/. men men. håller tummarna att de blir najs!
Idag så försökte jag få på det dära skyddsfilmen till samsungen.. heh jag säger bara: En massa luftbubblor! de stod att de skulle försvinna sen efter ett tag.. hoppas de stämmer!

Imon så blir det nog en tråkig måndag, men sedan på tisdag! då! ska färga håret hos Memmelimu, samt träna med Madde2 och sedan träffa tjejjerna och sy på ovvarna! :D wie :D!. haha har typ 30 märken som jag ska sy på :P de kommer ta en månad! Sedan beställde jag lite nya märken... från Bankok xD. hoppas de kommer fram save and sound! För beställde ett coolt pentagram märke :D!

Längtar också rumpan av mig till Midsommar!! :D ska till Emilia! <3

lördag 11 juni 2011

All because of you i believe in angels

Såklart så har man försummat bloggen nu på ett tag, så nu när man sitter ensam på en lördagskväll så får man passa på o bubbla lite om vad som har hänt.

Tatuering! den 3 juni:
Efter omtentan i Zoofys var gjord så stack jag och Emilie till markaryd. där mötte vi upp Tina och sedan så satt vi och softa ett litet tag innan vi blev tatuerade. Första gadden för mig, men nog inte den sista <3

Tatueringen :) en vargtass <3. rutan som är röd ni ser runt om är märken av tejpen.. jag säger bara: AJ!
Tåstarp grillkväll + bio den 4 juni:
André samlade alla och vi stack ner till tåstarp och grillade. det blev dock ett kort besök, för vi skulle dra in till stan o se på bio :3. Grabbarna grus hade köpt jätte spexiga facklor(?) som de satte upp. enligt dem så skulle de hålla myggen borta. Men om man frågar mina myggbett på benen, så säger det något annat. Vi grillade en massa mat, efter mycket om och men innan grillen tog fart. Det blev smaskiga hamburgare och nått kyckling grillspett <3. Sedan blev klockan mycket och vi hade bara en halvtimme på oss innan bion började. Snabba som vi var, så skyndade vi in till stan. Jag och André kom dit först, fem minuter innan filmen skulle börja, sedan kom de andra. snacka om skills att hinna i tid! vi hann t.om. snacka lite innan den började. oh vi såg den nya X-men filmen ^^' den va faktiskt helt okej. enligt mej helt sevärd, men inte så att man skulle vilja gå ner i spagat, som André nästan gjorde :P. Efter bion så blev det avlämning av Gus i kärleken och jag och andré körde lite spontant fel. eller rättare sagt, vi körde på en förveten runda x). på något sätt så hamnade vi på trönningeskolans lekpark efter att ha inhandlat choklad <3. awsome kväll! tack alla!











Sleepover hos Gabbe i LA:holm den 7-9 juni:
Så de tre musketörerna beslutade sig för att ha den dära efterlängtade sleepovern <3. Det blev hemma hos den bästaste frun med vår dotter, lilla André <3. Efter lite flum istan, samt mkt god kina mat så åkte vi först hem till André, och sedan hem till Gabbbe. Istan så köpte André en spexig longboard, så självklart så skulle den prövas!! (kolla de jätte spexiga bilderna) Dock så verkade det som min och Gabbes metod, dvs. sitta på den och åka, mkt säkrare än Andrés metod. Det verkade liiite ostadigt att stå på den, men vår dotter var SÅ DUKTIG! <3André hittade ett spexigt x-box spel (Alan wake) som han fastnade för. Gabbe skulle upp tidigt så vi fick roa oss själva lite :3. haha spelet var typ ganska läskigt, så andré typ spelade med inlevelse xD. men dock så övergav jag honom och somnade ist :P. Sedan så softade vi lite på morgonen och inväntade Gabbe. Vi tog några minuters (typ 2 timmar :P) nap-time medans André fortsatte med spelet x). Sedan blev det affären och vi gjorde en helt underbar kycklingsallad <3! Efter lite råd av Thomas så valde vi filmen; flesh-eating zombies... men dock gav vi den bara typ fem minuter, snabbspolade den, och sedan satte på Saw 2 :P. Det blev natti natti, och på morgonen därefter så åkte vi hem :(. SKETA KUL SLEEPOVER!! vi måste göra om :'D. <3<3<3




Igår så fick jag reda på att jag klarat Förnybar energi tentan :D ! YAY! Haha fick fyra poäng över godkänt.. men det är ju ändå godkänt ^^. Så för att "fira" det så blev det att man åkte till Gekås och inhandlade lite smågrejjer.. Igår så fick jag dessutom ett litet papper som det stod att jag skulle hämta ut min nya mobil. klockan var halv sju, och Bilisten stänger klockan sju. snabb som jag är tog jag bilen och körde dit och hämtade mitt fin fina paket. jätte spexig mobil låg där i, Samsung Galaxy S2. Dock blev jag lite besviken då jag insåg att abbonemanget inte hade registrerats, utan att jag måste vänta tills onsdag.. men men. ändå :3.


Sedan på kvällen så fick man reda på lite tråkigheten så jag blev lite deppig, men det löste jag med några värktabletter och sömn. pallar inte ta upp det här, så om någon är intresserad/nyfiken så får ni fråga. 


Men dock så blev kvällen inte så jätte dålig, för jag såg en helt AWSOME film som jag köpte på Gekås! Trassel <3. Om ni inte har sett den, SE DEN! <3







Idag så köpte jag 2 nya fiskar till mitt akvarium. 2 st svärdbärar honor :D<3. De verkar trivas bra än sålänge :). Min röda fina hane blev nog glad åt den röda honan ;). hade varit lite coolt faktiskt att få yngel av dem :P jag får hålla tummarna!

Nu så står pappa och skalar ägg och det ska bli lite kvällsmat. Så ska man väl fördröja en lördagskväll på något sätt...

I mon blir det Halo kväll hos André! LÄNGTAR RUMPAN AV MIG! :'D

söndag 22 maj 2011

Like today never happen..

Jadå sitter man här igen och undrar vart tiden har tagit vägen? sitter med plugget inför tentan i mon och vet verkligen att detta kommer gå käpprätt åt helvete.. men men.
Sedan så kommer det dära mobil problemet igen. alltså igår fick jag spunk på min mobil. Den har ju ffs ingen batteritid alls! Pratade med André i typ två timmar och *poff* där försvann batteriet. sedan så fick jag panik för vi avbröts av att min mobil dog, o så sprang jag runt o letade efter laddaren. när jag väl hittade den så tog det ca femtioelva försök innan jag lyckades få den o ladda -.- ska nog aldrig köpa en sony ericsson vik-mobil mera. de bara krånglar :< Så då ska man åka in antingen i mon eller på tisdag och välja ut en sådan fancy mobil som folk har. men jag tänker nog dissa Iphone 4 och ta en Samsung Galaxy S2 ist ^^' har typ kollat igenom hela internet och jämfört den, och se vilken som är bäst, och det verkar faktiskt som samsungen vinner.. ^__^.

Samsung Galaxy S2 <3




Så då får man väl tagga inför Ölandsresan med klassen på onsdag då vi ska titta på b.la. jätte spexiga fåglar, samt frivilligt gå upp kl fem på morgonen för att se dovhjort! det är ju ett måste verkligen ;) :P ska vara borta tills lördag och sedan på lördag så ska jag till mamma och pappas 50-års kalas i vinberg.. hm. lite ont om tid kanske?!.  Lite smått stressad med tanke på att vi kommer till halmstad ca kl 16-17 på lördag och festen börjar i vinberg kl 18.. hehu. så ska jag vara wonder women och hinna köra till eldsberga, dusha, byta om, fixa hår och smink, köra till gullbranna och hämta André och sedan till vinberg i falkenberg.. och detta ska jag hinna på ca 1 eller 1 1/2 timme.. yäss. wish me good luck?

Neh får fortsätta plugga gånger tusen nu och sedan avsluta med ett avsnitt av Supernatural ;) <3

tisdag 17 maj 2011

Salvation is near?

I måndags stod det i tidningen om en man som hade skadat sig i Laholmsdelen i HP.
Sänder mina tankar till farmors bror, Sven- Arne, och Lillemor, och alla närma släktingar. <3

För övrigt så har man cp mkt i skolan och känner bara all press på sig att man måste prestera. så händer detta och man är skit orolig över om han kommer klara sig eller inte.. :'( må änglarna vaka över dig!


söndag 15 maj 2011

Det är inte lätt när det är svårt

Tänkte vara duktig och skriva något vettigt i bloggen, men vartenda gång så blir det liksom *blank* kan ju svamla på lite tänkte jag..
Fredagen den 13:e vad är det för något? Gick helt säkert hela dagen.. men det verkar som om otursdagen är försenad för mig. I dag.. man bara VRF?. Trodde fan att min blindtarms appendix gick sönder. Nej men allvarligt, jag hade så ont i magen så jag bara ville lägga mig ner på golvet och dö. och jag har rätt HÖG smärtgräns ändå.. liksom när knäet gick ur led så bara: Hahahahaha *skrattar liggandes på mattan* Men nu alltså.. det var t.om. så att jag kved. nu typ har de mesta gått över, men har fortfarande efterskalv av smärta..
Sedan som om det inte var nog så fick man precis reda på att en släkting har slagit halvt ihjäl sig så de var tvungen att söva ner han och köra ner han till Lund. sänder mina tankar och hoppas på det bästa, att det inte är något allvarligt <3.



Så igår var det Eurovision, och klart så vann inte Sverige.. :( men Saade fixade en awsome 3:e plats!! jätte duktigt faktiskt! men lite synd där på 2:a platsen.. jävla Italien!! Var hos Madde med tjejerna och som vi skrek när Italien fick 12:an x'D
Just nu så sitter jag med projektarbetet med ekologin och försöker knåpa ihop en vettig inledning utan större framgång.. men men får väl se i mon var tjejerna säger..